Hozzávalók:
- 40 dkg grapefruit
- 10 dkg banán
- 20 dkg (mélyhűtött) eper
- 1 dl tejszín,
- édesítő
Vékony szeletekre vágjuk a banánt, hozzáadjuk az eperhez, meglocsoljuk 1 dl vízzel elkevert édesítővel, és körülbelül 1 órán át pihentetjük.
Közben kettévágjuk a grapefruitokat, kivágjuk mindkettőnek a közepét, ügyelve, hogy a héja meg ne sérüljön, és eltávolítjuk a magokat.
Kockára vágjuk a kiszedett belső részt, meglocsoljuk folyékony édesítővel, hozzákeverjük a többi gyümölcshöz.
A grapefruit egyben maradt héját kehelybe vagy pohárba tesszük, megtöltjük a gyümölccsel, tetejét tejszínhabbal díszítjük.
Tálalásig helyezzük a hűtőszekrénybe.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: