Sütök-főzök

Párolt kelkáposzta (diétás)

Hozzávalók:

  • l kg kelkáposzta
  • 10 dkg vöröshagyma
  • 2 dkg margarin
  • l db húsleveskocka
  • l cs. petrezselyem
  • 2 dl joghurt,
  • , bors

A megmosott és leveleire szedett, tenyérnyi darabokra vágott kelkáposztát leforrázzuk.

A vöröshagymát megreszeljük és margarinon megfonnyasztjuk.

Hozzátesszük a kelkáposztát, majd l db leveskockát 2 dl vízben feloldunk, lassanként aláöntjük, és addig főzzük, amíg a káposzta meg nem puhul.

Sóval, borssal ízesítjük.

Tálaláskor leszűrjük, finomra vágott petrezselyemmel meghintjük és a melegített joghurttal bevonjuk.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!