Sütök-főzök

Karalábés rakott hús (diétás)

Hozzávalók:

  • 50 dkg kicsontozott sertéskaraj
  • 40 dkg karalábé
  • 10 dkg sajt
  • 2 dl energiaszegény tejföl
  • 1 db tojássárgája
  • 1 dkg liszt
  • 2 dkg margarin,

A megtisztított karalábéból egy centis körszeleteket vágunk, és margarinon puhára pároljuk.

A kivert, megsózott húsokat lisztbe forgatva megsütjük.

A karalábéból négy szeletet a kikent jénai tálba teszünk, mindegyik tetejére rárakunk egy szelet húst, egy szelet sajtot, majd ismét 1 karalábészeletet.

Végül az egészet petrezselyemmel, sóval, tojássárgájával, pici reszelt sajttal elkevert tejföllel leöntjük, és sütőben átforrósítjuk.

Jó, ha készítés közben hústűvel vagy fogpiszkálóval rögzítjük az alkotórészeket.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!