Hozzávalók:
- 15 dkg paraj
- 25 dkg burgonya
- 5 dkg vöröshagyma
- 1 dl olaj
- 0,5 cs. kapor
- 0,5 cs petrezselyem
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 tk. citromlé
- 2 dl joghurt
- 1 db mentalevél,
- Stevia
A megmosott parajt összevágjuk, a meghámozott burgonyát lereszeljük.
A finomra vágott hagymát az olajon megfuttatjuk, hozzáadjuk a parajt, a burgonyát, felöntjük l liter vízzel.
Körülbelül l5 percig gyenge tűzön forraljuk, sóval, borssal édesítőszerrel fűszerezzük, majd a tűzről levéve, hagyjuk kihűlni.
Közben a friss fűszernövényeket apróra összevágjuk és a levesbe tesszük.
Tálalás előtt zúzott fokhagymával, citromlével elkevert joghurttal ízesítjük.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: