Hozzávalók:
- 40 dkg sertéshús
- 60 dkg sárgarépa
- 20 dkg gyökér
- 20 dkg gomba
- 40 dkg karfiol
- 10 dkg vöröshagyma
- 2 dl energiaszegény tejföl
- 5 dkg sajt
- só, bors
- l dl fehérbor
- l dl víz
A kimargarinozott tűzálló tál aljára apróra vágott hagymát, erre sárgarépa, gyökér-, és gombakockákat, valamint a rózsáira szedett karfiolt rakunk.
Sózzuk.
A következő réteg a jól kivert hússzeletek. Sóval, borssal, vegetával ízesítjük és befedjük a megmaradt zöldséggel.
Tetejére tejfölt teszünk, leöntjük a borral, vízzel és meghintjük a reszelt sajttal.
Alufóliával befedjük és kb. 40 percig sütjük.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: