Sütök-főzök

Spenótleves (diétás)

Hozzávalók:

  • 4 dkg margarin
  • 4 dkg liszt
  • 6 dkg vöröshagyma
  • 30 dkg mélyhűtött spenótkrém
  • 8 dkg pikáns sajt (Lajta)
  • petrezselyem, só, bors, szerecsendió

A margarinon világos színűre pirítjuk a lisztet, megfannyasztjuk a finomra vágott hagymát, majd vízzel, csomómentesre elkeverjük.

Ha forr, beletesszük a spenótot, sóval, borssal, szerecsendióval ízesítjük.

Ha a spenót teljesen szétfőtt, levéve a tűzről, elkeverjük a levesben a reszelt sajtot.

Tetejét meghintjük vágott petrezselyemmel.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!