Hozzávalók:
- 30 dkg marhalábszár
- 10 dkg vöröshagyma
- 40 dkg burgonya
- 30 dkg kelkáposzta
- 4 ek. étolaj,
- só, pirospaprika, köménymag
- l gerezd fokhagyma
- 2 ek. lecsó
A marhahúst kis kockára aprítjuk. A vöröshagymát finomra vágjuk és olajban üvegesre pároljuk.
Közben a burgonyát a húshoz hasonló nagyságú kockákra vágjuk, a káposztát pedig cikkekre.
A megpárolt vöröshagymához hozzáadjuk a paprikát, ráöntünk körülbelül fél deci vizet, ezután hozzátesszük a húst, fokhagymát, köménymagot.
Sóval ízesítjük, a lecsót is hozzáadjuk.
Pár perces pirítás után körülbelül fél liter vízzel félig puhára pároljuk.
Ezután beletesszük a burgonyát, a káposztát és készre főzzük.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: