Hozzávalók:
- 50 dkg sertéslapocka
- 20 dkg gomba
- 5 dkg vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 dl lecsó
- 20 dkg zöldbab
- 10 dkg mélyhűtött kukorica
- 3 ek. étolaj
- 1 kk. ételízesítő só, petrezselyem
- 10 dkg rizs
Az olajjal felhevítjük az apróra vágott hagymát és üvegesre pároljuk, majd rátesszük a csíkokra vágott húst, és zsírjára pirítjuk.
Megszórjuk sóval, borssal, ételízesítővel, felöntjük kb. 3 dl vízzel, és letakarva pároljuk.
Amikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a kukoricát, a zöldbabot, a negyedekre vágott gombát, a rizst és lecsót.
Jól összekeverjük és készre főzzük.
Tálalás előtt megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: