Sütök-főzök

Parajos töltött hús (diétás)

Hozzávalók:

  • 60 dkg sertésdagadó vagy comb
  • 25 dkg mélyhűtött paraj
  • 2 db tojás
  • 4 gerezd fokhagyma
  • 10 dkg mélyhűtött paradicsom, paprika vagy leszűrt marinált
  • 1 ek. étolaj,
  • só, bors

A parajt felolvadni hagyjuk és alapasan kinyomkodjuk.

Az egy darab nyers tojással, az apró kockákra vágott főtt tojással, sóval, paprikával, borssal, az apróra vágott fokhagymával összedolgozzuk.

A masszát a felszúrt dagadó vagy combhús nyílásába töltjük.

A nyílást hústűkkel lezárjuk, a húst kívülről megsózzuk és tepsibe helyezzük.

Forró sütőbe toljuk és közepes hőmérsékleten, a saját levével locsolgatva 45-50 percig sütjük.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!