Hozzávalók:
- 60 dkg sertésdagadó vagy comb
- 25 dkg mélyhűtött paraj
- 2 db tojás
- 4 gerezd fokhagyma
- 10 dkg mélyhűtött paradicsom, paprika vagy leszűrt marinált
- 1 ek. étolaj,
- só, bors
A parajt felolvadni hagyjuk és alapasan kinyomkodjuk.
Az egy darab nyers tojással, az apró kockákra vágott főtt tojással, sóval, paprikával, borssal, az apróra vágott fokhagymával összedolgozzuk.
A masszát a felszúrt dagadó vagy combhús nyílásába töltjük.
A nyílást hústűkkel lezárjuk, a húst kívülről megsózzuk és tepsibe helyezzük.
Forró sütőbe toljuk és közepes hőmérsékleten, a saját levével locsolgatva 45-50 percig sütjük.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: