Sütök-főzök

Almás-sajtos csirke

Hozzávalók:

  • 2 csirkemell,
  • 3 alma,
  • 20 dkg Karaván sajt,
  • 10 dkg angolszalonna,
  • 2 dl tejföl,
  • ,
  • bors,
  • liszt.

A csirkemelleket kicsontozzuk, szeletekre vágjuk, negyedeljük.

A szalonnaszeleteket tűzálló edény aljára fektetjük, s rárakjuk a kissé kiveregetett, sóval, borssal megszórt, lisztben megforgatott hússzeleteket.

Az almát káposztareszelőn a húsra reszeljük, ugyancsak megreszeljük a sajtot, s az alma tetejére szórjuk; végül az egészet tejföllel meglocsoljuk.

Sütőben megsütjük, s azonnal, forrón, salátával tálaljuk.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!