Sütök-főzök

Rakott padlizsán I.

  • 80 dkg padlizsán
  • 8 dkg rizs
  • 5 dkg vöröshagyma
  • 2 dkg liszt
  • 1 dl olaj
  • 2 dl energiaszegény tejföl
  • 2 dkg sajt
  • 1 dl nyers paradicsomlé
  • petrezselyem, só

A megtisztított padlizsánt ujjnyi vastag szeletekre vágjuk, lisztbe mártjuk, majd olajban kisütjük.

A rizst, a reszelt hagymát és a petrezselymet ugyanebben az olajban puhára pároljuk.

Tűzálló tálba felváltva elhelyezzük a padlizsánt és a hagymás, petrezselymes rizst.

Tejföllel és nyers paradicsomlével leöntjük, reszelt sajttal behintjük, és sütőben megsütjük.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!