Sütök-főzök

Bundázott spagetti

Hozzávalók:

  • 30 dkg spagetti,
  • 10 dkg füstölt sajt,
  • 2 dl tejföl,
  • 3 tojás,
  • 1 evőkanál olaj,
  • vaj,
  • só,
  • zsemlemorzsa.

Egy mély tepsit kikenünk vajjal és meghintünk zsemlemorzsával.

A tésztát kifőzzük sós vízben, amibe egy kanál olajat is tettünk, és a felét a tepsi aljára terítjük.

A tojásokat felverjük, összekeverjük a lereszelt sajttal és a tejföllel, csipet sóval ízesítjük, és a felét a tésztára simítjuk.

Befedjük a maradék tésztával, ráöntjük a maradék mártást.

Közepes lángon addig sütjük, amíg szép piros lesz.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!