Sütök-főzök

Gyümölcs-kocsonya (diétás)

Hozzávalók:

  • 10 dkg eper
  • 10 dkg málna
  • 10 dkg ribizli
  • 15 dkg meggy
  • 3 dkg édesítőszer
  • 3-4 ek. zselatinpor
  • 4 ek. víz

A gyümölcsöket megmossuk, megtisztítjuk, kimagozzuk és 10 percig pároljuk.

Hozzáadjuk az édesítőszert, és ha kihűlt összeturmixoljuk.

A zselatint a vízzel elkeverjük, öt percig állni hagyjuk, majd körülbelül 3 percig főzzük.

Hozzákeverjük a gyümölcspéphez és tálkákba adagolva hideg helyen megdermesztjük.

Gyümölcsdarabokkal díszíthetjük.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!