Sütök-főzök

Hideg joghurtleves

Hozzávalók:

  • 8 dl joghurt (4 doboz)
  • 40 dkg uborka
  • 20 dkg piros retek (egy csomó)
  • 10 dkg újhagyma
  • l cs. petrezselyem
  • 2 szál zeller zöld
  • 2 dkg dióbél
  • , fehér bors, pici bazsalikom

A joghurtot a finomra vágott zöld fűszerekkel és a többi ízesítővel összekeverjük, majd a hámozott, kis kockákra vágott uborkát, a felszeletelt retket is hozzáadjuk. Alaposan lehűtve négy csészébe töltjük, mindegyikre 1-1 szép diódarabot fektetünk.

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!